تاریخچه شهر استانبول بسیار پیچیده و سخت بوده، زیرا در گذشته حادثه‌ها و اتفاقات زیادی در این شهر رخ داده است. امروزه استانبول با قدمت تاریخی در دنیا شناخته شده که امپراطوری‌های بزرگی از جمله، ایران، روم و عثمانی و حتی یونان بر آن حکومت کرده‌اند.

کورش 500 سال قبل از میلاد مسیح موفق به فتح شهر استانبول گردید. در آن زمان این شهر قسمتی از امپراطوری بزرگ هخامنشی محسوب می‌شد و ایرانیان آن را تخت روم نام نهادند که تا آن زمان یونانیان به آن بوزاس می‌گفتند.

 333 سال پیش از میلاد مسیح رومیان که به قدرت زیادی رسیدند، این شهر به تصرف کنستانتین که فرمانده بزرگ رومیان بود، قرار گرفت و اسم این شهر را به روم جدید تغییر داد. مردم در آن زمان زیاد از این اسم استقبال نکردند و استانبول را با نام کنستانتینپول یا شهر کنستانتین می‌نامیدند.

عثمان در سال 1300 با به وجود آوردن صلح میان ترکان منطقه خود و نیز با ایجاد ارتشی قدرتمند، حکومت عثمانی را تاسیس کرد و آنکارا را پایتخت قرار داد.

در سال 1453 سلطان محمد فاتح موفق به کسب افتخارات بی‌نظیری برای امپراطوری عثمانی شد و توانست شهر قسطنطنیه یا همان کنستانتین آن زمان را که پایتخت روم شرقی هم شناخته می‌شد، به تصرف خود درآورد و به حکومت روم شرقی پایان دهد. سلطان محمد این شهر را استانبول نامید و نیز پایتخت خود را که آنکارا بود، به استانبول تغییر داد تا بهتر بتواند کشور گشایی‌های خود را از غرب به سمت اروپا حمایت کند.

جغرافیای شهر استانبول

یکی از بزرگ‌ترین شهر‌های اروپا و نیز پنجمین شهر عظیم جهان استانبول است که تقریبا 12 میلیون جمعیت دارد و به خاطر موقعیت‌های بهتر و رو به پیشرفتی که دارد، هر روز مردمان زیادی از شهرهای دیگر کشور ترکیه به استانبول مهاجرت می‌کنند.

استانبول با باریک‌ترین تنگه جهان که تنگه بسفر نام دارد، به دو بخش شرقی و غربی به ترتیب در قاره آسیا و اروپا تقسیم می‌شود. این شهر از سمت شمال به دریای سیاه و از جنوب غرب به وسیله تنگه بسفر به دریای مدیترانه متصل است که دو قسمت شرقی و غربی شهر استانبول توسط دو پل به هم وصل می شوند.

در این شهر 65 درصد افراد در بخش اروپایی 35 درصد آنان در قسمت آسیایی زندگی می‌کنند. جمعیت استانبول از چند سال پیش تا الان حدودا 5 برابر افزایش یافته است .

۱. آبنمای دبی ، نمایش موزیکال برج خلیفه

برج خلیفه را می‌توان یکی از نمادهای مهم شهر دبی دانست. برجی که در سفر به دبی باید حتما از آن دیدن کنید تا یکی از مهم‌ترین آسمان خراش‌های دنیا را از نزدیک دیده باشید. یکی از زیباترین بخش‌های بازدید از برج خلیفه، تماشای آبنمای مقابل این برج است. آبنمای دبی را بزرگ‌ترین آبنمای موزیکال دنیا می‌دانند.

زیبا ترین مساجد استانبول ( Istanbul Mosques )

۱- مسجد سلطان احمد، از معروف‌ترین جاذبه‌های گردشگری استانبول

مسجد سلطان احمد استانبول به دلیل برخورداری از گنبدهای آبی مکرر و نوع تزئینات بنا به «مسجد آبی» معروف شده است. این مسجد بعد از احداث، به دلیل برخوردای از 6 مناره همچون مسجدالحرام اعتراض مسلمانان جهان را برانگیخت. برای پایان دادن به این اختلاف مناره ای دیگر برای هدیه به مکه احداث شد و مسجد سلطان  احمد دارای 7 گلدسته شد. کاشیکاری های مسجد آبی حیرت انگیز است و اوج هنر استادکاران مسلمان را می رساند. میان این مسجد و ایاصوفیه باغ هایی وجود دارد که گردشگران برای تفرج و تفریح در آن پیاده روی می‌کنند.

آدرس مسجد سلطان احمد:  استانبول، منطقه‌ اروپایی فاتح، محله‌ سلطان احمد، خیابان آت میدانی

۵۶.موزه موزاییک

موزه‌های مختلفی در استانبول وجود دارند که بازدید از هر کدام می‌تواند تجربه خاصی برای شما باشد. موزه موزاییک یکی از خاص‌ترین موزه‌‌های استانبول به حساب می‌آید. همان طور که می‌دانید استانبول نیز همانند ایران دارای تمدن قدیمی و بزرگی است. سرامیک قدمت تاریخی بسیاری دارد. در گذشته برای تزئین سازه‌ها از موزاییک استفاده می‌کردند. در این موزه می‌توانید شاهد موزاییک‌های ارزشمند و قدیمی باشید. اکثر این موازییک‌ها بیش از صدها سال قدمت دارند. نقوشی که روی این موزاییک‌ها به چشم می‌خورند، بسیار زیبا و خاص هستند. اگر به بازدید از اجسام تاریخی علاقه‌مند هستید، موزه موزاییک برای شما بهترین گزینه محسوب می‌شود. البته که می‌توانید با مقایسه بین موازییک‌های ایرانی و موزاییک‌های این موزه، به تفاوت فرهنگی بین این دو کشور پی ببرید و همین موضوع بسیار جذاب خواهد بود.

از دیگر جاهای دیدنی استانبول می‌توان به برج زیبا و تاریخی دختر اشاره کرد. برج دختر یکی از زیباترین آثار تاریخی استانبول است که به عنوان نماد ترکیه نیز از آن یاد می‌شود.

این برج قدیمی و زیبا در تنگه بسفر قرار دارد و برای دیدن آن باید سوار بر قایق به آنجا بروید. منطقه‌ای که برج دختر در آن قرار گرفته، در واقع جزیره‌ای مشهور با پیشینه تاریخی طولانی است که در زمان امپراتوری روم باستان به عنوان گمرک، محل کنترل بازرگانی و فانوس دریایی استفاده می‌شد.

برج دختر ساختمان کوچکی دارد که بر روی یک جزیره قرار گرفته است. بدنه این برج از بتن ساخته شده و در بالای ساختمان آن، یک گنبد سنگی به چشم می‌خورد. برج دختر  ۲۳ متر ارتفاع دارد و قدمت این بنا به حدود هزار سال پیش و دوران حکومت بیزانس‌ها باز می‌گردد. برج دیدنی دختر، در طول دوره‌های مختلف تا به امروز، به عناوین مختلفی مورد استفاده قرار گرفته است که از آن جمله می‌توان به کاربرد گمرک و دریافت عوارض، برج دفاعی، بیمارستان موقت و ایستگاه رادیویی اشاره کرد.

در برج دختر مکان‌های جذاب و خاطره‌انگیزی برای صرف وعده صبحانه، ناهار و شام وجود دارد. اگر دوست دارید یک وعده غذایی را در این برج زیبا در دل جزیره تاریخی در تنگه بسفر نوش جان کنید، می‌توانید رستوران برج دختر را انتخاب کنید. تجربه صرف غذا و یا صبحانه با چشم‌انداز دریا، بسیار خاطره‌انگیز است. فراموش نکنید که اگر می‌خواهید رستوران‌های برج دختر را برای خوردن یک وعده غذا انتخاب کنید، حتما پیش از رفتن، میز رزرو کنید.

درباره نام این برج، قصه‌ها و افسانه‌های زیادی مطرح شده است که در نوع خود جذاب و شنیدنی‌اند و این برج تاریخی را در لیست پرطرفدارترین جاهای دیدنی استانبول قرار می‌دهند‌.

۲۰. حمام خرم سلطان؛ یادگار ملکه عثمانی

حمام خرم سلطان، دیگر جاذبه معروف و باشکوه استانبول است. اگر از افرادی که تا به حال به این شهر سفر کرده‌اند، درباره جاهای دیدنی استانبول بپرسید، قطعا یکی از مهم‌ترین مکان‌هایی که نام می‌برند، حمام زیبای خرم سلطان است.

این حمام تاریخی و دیدنی، در ایاصوفیه استانبول و در منطقه پر گردشگر فاتح قرار دارد. قدمت حمام تاریخی خرم سلطان به قرن شانزدهم و زمان حکومت سلطان سلیمان، پادشاه عثمانی باز می‌گردد. جریان ساخت حمام به آنجا می‌رسد که خرم سلطان، ملکه پادشاه عثمانی، دستور می‌دهد تا برای مردم مذهبی شهر و در نزدیکی مسجد معروف استانبول، حمامی بسازند و به این صورت، پس از ساخت حمام، نام خرم سلطان را بر روی آن می‌گذارند.

حمام تاریخی استانبول در میان دو مسجد ایاصوفیه و مسجد آبی ساخته شد و کار معماری آن را، معمار سنان، هنرمند معروف به عهده گرفت. سبک معماری سنتی اوایل دوره عثمانی به خوبی در این حمام دیده می‌شود و نکته جالب‌تر درباره معماری آن، ظرافت و خلاقیت هنرمندانه و جدیدی است که به دست معمار سنان در آنجا صورت گرفته. از جالب‌ترین سبک‌های خلاق در ساخت حمام، شکل آیینه‌ای و قرینه قسمت زنانه و مردانه است که تا آن زمان، چندان رایج نبوده است.

در این حمام، علاوه‌بر تماشای زیبایی‌ها و معماری بی‌نظیر و باشکوه آن، امکان این را دارید که در آنجا به سبک سنتی ترک‌ها استحمام کنید. بخش‌های مختلف حمام زیبای خرم سلطان شامل سالن سرد، سالن داغ و سالن گرم است. در هر قسمت از این حمام، خدمات متفاوتی از جمله ماساژ و پک‌های استحمام شامل شامپو، صابون روغن زیتون، لوسیون بدن، حالت‌دهنده مو، دمپایی و… ارائه می‌شود. وجود کافه رستوران در محل حمام نیز، پس از استحمام و ماساژ، می‌تواند جایی مناسب برای استراحت و نوش جان کردن غذاها و انواع خوراکی‌های ترکی باشد. این تجربه جدید، به ماندنی‌ترین خاطره‌تان از گردش در استانبول و بازدید از حمام خرم سلطان تبدیل می‌شود.

آدرس: ترکیه، استانبول، منطقه فاتح، محله جانکورتاران، میدان ایاصوفیه، حمام خرم سلطان ایاصوفیه.

۲۱. مسجد اورتاکوی؛ نگین درخشان تنگه بسفر

مسجد زیبا و شکوهمند اورتاکوی، با معماری خاص و قدمت چندین ساله‌اش، یکی از اصلی‌ترین جاهای دیدنی استانبول است که طرفداران زیادی دارد. وجود این مسجد بی‌نظیر در ناحیه بشکیتاش و در سمت کرانه غربی تنگه بسفر و زیبایی اطراف آن، جذابیت مضاعفی را به آن بخشیده است. این جذابیت و زیبایی تا حدی است که بسیاری از افراد، از آنجا با نام بهشتی برای عکاسی یاد می‌کنند.

قدمت مسجد اورتاکوی به سال‌های ۱۸۵۴ تا ۱۸۵۶ باز می‌گردد که در ابتدا آن را به خاطر سلطان عبدالمجید یکم، مسجد بزرگ سلطان عبدالمجید نام نهادند. آخرین بازسازی و مرمت این مسجد در سال ۲۰۱۴ صورت گرفت و نکته جالب درباره آن، هم‌جواری این مسجد سنتی و پل مدرن بسفر است که تقابلی از سنت و مدرنیته را به وجود اورده.

نمای بیرونی مسجد با سنگ‌های مرمر مزین شده و طرح برجسته های روی آن، زیبایی چشم‌نوازی را به مسجد باشکوه اورتاکوی بخشیده است. پنجره‌های بلند و سرتاسری در این مسجد، منبع تامین نور فضای داخلی هستند. گنبد بزرگ اورتاکوی و دو مناره زیبای مرمرین آن، تصویری زیبا و جذاب را پیش روی گردشگران قرار می‌دهند.

داخل مسجد نیز شکوه و زیبایی خاصی دارد. ردیف‌های برپایی نماز برای نمازگزاران جایگاه معینی است که بخش زنانه آن دقیقا رو به روی چشم‌انداز تنگه قرار می‌گیرد. لوسترهای زیبا و بزرگ، خطاطی‌های نستعلیق و نوشته‌های ظریف و هنرمندانه، فضای داخلی مسجد را باشکوه‌تر کرده است.

بازدید از مسجد تماشایی اورتاکوی، از ماندگارترین خاطراتی خواهد شد که در استانبول آن را تجربه می‌کنید.

۱. ایاصوفیا ، از معروف‌ترین جاهای دیدنی استانبول

جاهای دیدنی استانبول
تماشای ایاصوفیا در استانبول از مکان های دیدنی استانبول

خرید بلیط هواپیما ترکیه – استانبول

مسجد «ایاصوفیا» اولین جایی‌ست که در سفر به استانبول باید دید. این مسجد در بخش اروپایی استانبول قرار دارد و به مدت هزار سال کلیسای امپراتوری روم شرقی بوده، اما درقرن پانزدهم توسط معمار عثمانی، «سینان»، به مسجدی با‌شکوه در میان جاهای دیدنی استانبول تبدیل شده است.

۲. مسجد سلطان احمد ؛ آبی و باشکوه از مکان های دیدنی استانبول

جاهای دیدنی استانبول
مسجد سلطان احمد

مسجد سلطان احمد را باید یک بنای باشکوه در میان جاهای دیدنی استانبول به شمار آورد. این مسجد که جایی زیبا در بین جاذبه های دیدنی استانبول است، به علت تزیین با کاشی‌های آبی به مسجد آبی هم مشهور است. مسجد آبی با قدمتی ۴۰۰ ساله، یکی دیگر از بناهای باشکوه استانبول است که نزدیک ایاصوفیا قرار دارد.

۳. آب‌انبار تاریخی باسیلیکا ، قصری وارونه

جاهای دیدنی استانبول
آب انبار تاریخی باسیلیکا

بعد از دیدن ایاصوفیا و مسجد آبی به آب‌انبار تاریخی باسیلیکا، یکی از جاذبه‌های گردشگری استانبول بروید. این آب‌انبار نزدیک این دو مسجد است و در زمان امپراتوری بیزانس، زمانی‌که به استانبول قسطنطنیه می‌گفتند، ساخته شده. حدود ۳۰۰ ستون با سرستون‌های طرح‌دار در این آب‌انبار وجود دارد که شکوه آن‌ها باعث شده به آن قصر وارونه هم بگویند و از آن به‌ عنوان زیباترین مکان های دیدنی استانبول یاد می‌شود.

۴. قصر توپ‌‌کاپی ، تاریخ جاذبه های دیدنی استانبول

قصر توپ‌کاپی | از جاهای دیدنی استانبول
قصر توپ‌کاپی | از جاهای دیدنی استانبول

قصر توپ‌کاپی‌ آب‌انبار باسیلیکا فاصله‌ی چندانی ندارد. جایی که چشم‌اندازی زیبا از تنگه‌ی تاریخی بسفر و دیدنی‌های بسیاری از پادشاهان ترک برای‌تان به‌همراه دارد. تمامی این جاذبه‌های دیدنی، در بخش اروپایی شهر قرار دارند، می‌توانید برنامه‌ی روز اول و دوم سفرتان را به آن اختصاص دهید.

 گم شدن در پس‌کوچه‌های بخش آسیایی

۵. کاخ دلما باغچه

جاهای دیدنی استانبول
دلما باغچه از جاذبه‌های گردشگری استانبول

بخش‌های دیدنی قسمت آسیایی استانبول، دست کمی از بخش اروپایی‌اش ندارد. کاخ دلما باغچه استانبول از کاخ‌های باقی‌مانده‌ی عثمانی‌ست. این کاخ بعد از توپکاپی محل اقامت پادشاهان ترک بوده. اسکله‌ی بشیک‌تاش در نزدیکی‌اش، دسترسی خوبی به این کاخ دارد.

۶. روملی حصار

جاهای دیدنی استانبول
روملی حصار

روملی حصار از دیگر قلعه‌های معروف استانبول است که در تنگه‌ی بسفر و در ساحل روملی قرار دارد، می‌توانید بعد از دیدن دلماباغچه به آن‌جا بروید. تنگه‌ی بسفر شهر استانبول را به دو نیمه‌ی آسیایی و اروپایی تقسیم می‌کند و مسیر اتصال دریای سیاه به دریای مرمره هم هست.

۷. برج گالاتا

مکان‌های دیدنی استانبول
برج گالاتا

برج گالاتا و اطرافش که یکی از مکان‌های دیدنی استانبول هستند، حسابی دیدن دارد. هر چقدر دل‌تان می‌خواهد خیابان‌گردی و کوچه‌گردی کنید و از دیدن فروشگاه‌های کالاهای هنری به‌وجد بیایید. گالاتا با عمری ۷۰۰ ساله و ارتفاعی ۶۷ متری، در دوران امپراتوری روم شرقی ساخته شده و تا مدت‌ها بلندترین بنای منطقه بوده است. گشت‌وگذار در پس‌کوچه‌های بخش آسیایی استانبول، خاطره‌های خوبی برای‌تان رقم خواهد زد.

۸.  آرامش در جزایر پرنس

اگر به‌دنبال آرامش و استراحت بیش‌تری هستید، به یکی از جزیره‌های پرنس بروید. پرنس شامل ۹ جزیره‌ی کوچک و بزرگ است و نزدیک به یک ساعت از آن تا استانبول زمان نیاز است. از این ۹ جزیره فقط دیدن ۴ جزیره بویوک آدا، بورگاز آدا، هیبلی آدا، و کینالی آدا امکان‌پذیر است. بویوک آدا در میان تمام این جزیره‌ها بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین‌شان است.

جزایر پرنس|دیدنی‌های استانبول
جزایر پرنس|دیدنی‌های استانبول

خودتان را در این جزیره که در آن رفت‌وآمد هرگونه وسیله‌ی نقلیه موتوری ممنوع است، رها کنید و از طبیعت کمیاب و ساختمان‌ها و ویلاهای بسیار چشمگیرش که به سبک اروپایی ساخته شده‌اند، از این فضای پر از آرامش در میان جاذبه های دیدنی استانبول لذت ببرید.

۹. بازار بزرگ استانبول از جاذبه‌های استانبول ، جشن رنگ‌ها و عطرهای زندگی‌بخش

جاهای دیدنی استانبول
بازار بزرگ استانبول

بارار بزرگ استانبول یکی جاهای دیدنی استانبول است که طرفداران بسیاری دارد و همیشه مملو از مسافران و مردم محلی است و نمی‌توانید از آن بگذارید. این بازار در ۱۴۵۵ به دستور سلطان محمد فاتح ساخته شد و به مرور گسترش پیدا کرد. بازار بزرگ که تمام راهروهای تو در توی آن سرپوشیده است یکی از بهترین انتخاب‌ها برای آشنایی بیشتر با مردم این شهر است.

۱۰. کلیسای چورا ؛ میراثی از دوران بیزانس

مکان‌های دیدنی استانبول و جاهای دیدنی استانبول
کلیسای چورا

این کلیسا یکی از شگفت‌انگیزترین جاهای دیدنی استانبول است که پس از ورود اسلام در قرن ۱۶ به مسجد تبدیل شد اما در نهایت موزه‌ای شد برای بازدید گردشگران . کلیسای چورا استانبول از آثار پر اهمیت روزگار بیزانس است که نقاشی‌ها و تزئینات ارزشمند تاریخی آن یکی از دلایل اهمیت سازه است. این اثر شش گنبد دارد و در نزدیکی مسجد سلطان احمد قرار گرفته است.

۷. برج گالاتا

مکان‌های دیدنی استانبول
برج گالاتا

برج گالاتا و اطرافش که یکی از مکان‌های دیدنی استانبول هستند، حسابی دیدن دارد. هر چقدر دل‌تان می‌خواهد خیابان‌گردی و کوچه‌گردی کنید و از دیدن فروشگاه‌های کالاهای هنری به‌وجد بیایید. گالاتا با عمری ۷۰۰ ساله و ارتفاعی ۶۷ متری، در دوران امپراتوری روم شرقی ساخته شده و تا مدت‌ها بلندترین بنای منطقه بوده است. گشت‌وگذار در پس‌کوچه‌های بخش آسیایی استانبول، خاطره‌های خوبی برای‌تان رقم خواهد زد.

۸.  آرامش در جزایر پرنس

اگر به‌دنبال آرامش و استراحت بیش‌تری هستید، به یکی از جزیره‌های پرنس بروید. پرنس شامل ۹ جزیره‌ی کوچک و بزرگ است و نزدیک به یک ساعت از آن تا استانبول زمان نیاز است. از این ۹ جزیره فقط دیدن ۴ جزیره بویوک آدا، بورگاز آدا، هیبلی آدا، و کینالی آدا امکان‌پذیر است. بویوک آدا در میان تمام این جزیره‌ها بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین‌شان است.

جزایر پرنس|دیدنی‌های استانبول
جزایر پرنس|دیدنی‌های استانبول

خودتان را در این جزیره که در آن رفت‌وآمد هرگونه وسیله‌ی نقلیه موتوری ممنوع است، رها کنید و از طبیعت کمیاب و ساختمان‌ها و ویلاهای بسیار چشمگیرش که به سبک اروپایی ساخته شده‌اند، از این فضای پر از آرامش در میان جاذبه های دیدنی استانبول لذت ببرید.

۹. بازار بزرگ استانبول از جاذبه‌های استانبول ، جشن رنگ‌ها و عطرهای زندگی‌بخش

جاهای دیدنی استانبول
بازار بزرگ استانبول

بارار بزرگ استانبول یکی جاهای دیدنی استانبول است که طرفداران بسیاری دارد و همیشه مملو از مسافران و مردم محلی است و نمی‌توانید از آن بگذارید. این بازار در ۱۴۵۵ به دستور سلطان محمد فاتح ساخته شد و به مرور گسترش پیدا کرد. بازار بزرگ که تمام راهروهای تو در توی آن سرپوشیده است یکی از بهترین انتخاب‌ها برای آشنایی بیشتر با مردم این شهر است.

۱۰. کلیسای چورا ؛ میراثی از دوران بیزانس

مکان‌های دیدنی استانبول و جاهای دیدنی استانبول
کلیسای چورا

این کلیسا یکی از شگفت‌انگیزترین جاهای دیدنی استانبول است که پس از ورود اسلام در قرن ۱۶ به مسجد تبدیل شد اما در نهایت موزه‌ای شد برای بازدید گردشگران . کلیسای چورا استانبول از آثار پر اهمیت روزگار بیزانس است که نقاشی‌ها و تزئینات ارزشمند تاریخی آن یکی از دلایل اهمیت سازه است. این اثر شش گنبد دارد و در نزدیکی مسجد سلطان احمد قرار گرفته است.

۱۱. مسجد رستم پاشا ؛ مسجدی پر از گل‌های میخک

جاهای دیدنی استانبول
مسجد رستم پاشا

این مسجد از دیگر جاهای دیدنی استانبول است که حاصل هنرمندی بی‌مثال معماران کشور است. این اثر به دستور رستم پاشا و توسط معمار سینان بنا شد. سینان از موقعیت زمین این مسجد استفاده کرد و زیربنا مخزن‌ها و چند دکان قرار داد. از زیبایی‌های چشمگیر مسجد که نظرتان را جلب می‌کند می‌توان به نقش‌های فراوان گل‌های میخک، مینا، لاله، زنبق، رز و… اشاره کرد. کاشی‌کاری این مسجد و شکل ستون‌های آن از ویژگی‌های خاص مسجد رستم پاشا است.

۱۲. موزه هنر مدرن استانبول ؛ برای طرفداران هنر مدرن

جاهای دیدنی استانبول
موزه هنرهای مدرن

اگر روبه‌روی کاخ توپ‌کاپی بایستید ساختمانی ارزشمند را می‌بینید که در استانبول به همت خانواده‌ی اِجزاجِباشه بنا و تاسیس شده است. موزه هنرهای مدرن یکی از جاهای دیدنی استانبول است که به تمام سوالات شما در خصوص هنر مدرن ترکیه پاسخ می‌دهد. این اثر بخش‌های مختلفی مانند: کتابخانه، نمایشگاه، گالری، سینما، کافه و فروشگاه در خود دارد.

۱۳. خیابان استقلال و میدان تقسیم ؛ یک هیاهوی دوست‌داشتنی

خیابان استقلال و میدان تقسیم (تکسیم) بخشی از جاهای دیدنی استانبول هستند که نباید نادیده گرفت. این خیابان تاریخی پر از کافه، رستوران، گالری و فروشگاه‌های کوچک و بزرگ دارد. اگر به دنبال یک پیاده‌روی پر انرژی و سرحال کننده هستید خیابان استقلال را تا میدان تقسیم استانبول قدم بزنید و لذت ببرید.

۱۴. مسجد سلیمانیه ؛ یکی از نمادهای استانبول

جاهای دیدنی استانبول
مسجد سلیمانیه

این مسجد زیبا در سال‌های ۱۵۵۰ تا ۱۵۵۷ بنا شد. اگر بخو‌اهیم چند نما از شهر استانبول نام ببریم یکی از آن‌ها همین مسجد سلیمانیه است. این بنا به‌دستور سلطان سلیمان اول و با هنر معمار سنان ساخته شد در لیست یکی از دیدنی‌ترین جاهای دیدنی استانبول قرار بگیرد. 

۱۵. تنگه بسفر ؛ پیوند اوراسیا و از بهترین مکان های دیدنی استانبول

جاهای دیدنی استانبول
تنگه بسفر

این تنگه پلی است بین دریای سیاه به دریای مرمره و استانبول در دو سوی این تنگه قرار دارد. این منطقه طبیعتی زیبا دارد و یکی از شگفتی‌های کشوری است که میان دو قاره قرار گرفته است. علاوه بر زیبایی‌های طبیعی این ناحیه می‌توانید چند کاخ با اهمیت را تماشا کنید و از رستوران‌های با کیفیت اطراف تنگه لذت ببرید.

۱۶. مسجد فاتح استانبول ؛ معماری خاص ترکی

جاهای دیدنی استانبول
مسجد فاتح

مسجد فاتح استانبول پا جای چای کلیسایی قدیمی گذاشت و سربرآورد. این اثر را نیز معمار سینان ساخت و معماری خاص ترکی را دنبال می‌کند. این مسجد مجموعه‌ای عظیم است که با کمک ادیان مختلف گسترش یافته. از بخش‌های مختلف مسجد فاتح می‌توان به مکتب، بیمارستان‌ها و شفاخانه و آسایشگاه، کاروان سرا، حمام، فروشگاه، آشپزخانه‌های عمومی اشاره کرد.